Rulla ut röda mattan!

Varje år slår ett litet antal musiker och artister igenom stort i vårt avlånga land. Men för var och en som slår igenom lämnas åtskilliga och åter åtskilliga kvar i de okända och bortglömdas ödemarker. Spelets regler är hårda men ingen klagar eftersom de redan från början visste vad som gällde. Den här stoiska attityden är lovvärd men har vi inte nu – i en tid då man kan bli känd för allt och absolut inget – kommit så långt att vi kan kosta på oss att ta det ett steg längre? Istället för att bara tyst bita ihop och jobba vidare bör vi fira oss själva och våra ansträngningar, oavsett hur resultatlösa de varit! Slå på stort, ringa upp DSFM eller liknande företag där man kan hyra entrématta och rulla ut den röda paradmattan för oss själva. Låter det tokigt? Kanske inte.

I både framgång och motgångEntrematta i Stockholm

Neurolingvistisk programmering är ett fält inom beteendepsykologi som utforskar hur kommunikation kan användas för att skapa förändring. Genom vår kommunikation – ord, mimik och kroppsspråk – kan vi påverka andra och leda dem dit vi vill. Men vi kan också påverka oss själva och vårt eget humör med de här teknikerna. Om ett uttryck, en gest eller en aktion är förknippad med positiva känslor kan vi uppleva de positiva känslorna ifråga genom att utagera beteendet som är förknippat med det. Till exempel kan vi genom att tvinga oss själva att le bli på gladare humör, eftersom det i vårt sinne finns en koppling mellan att le och att känna sig glad. Det är alltså inte bara vid framgång som det kan vara värt att fira.

Agera fram framgången

Om man följer det här resonemanget kan det alltså hjälpa var och en som kämpar för sitt genombrott att bete sig som om man redan njuter i fulla drag: ge dig själv en klapp på axeln, hyr en limousin och åk Eriksgata genom Stockholm, skåla i champagne och – om det varit en riktigt kämpig vecka – hyr in en egen röd matta åt dig själv. Kontaktar du företag som DSFM för att hyra entrématta är det dessutom enkelt:

  • Ange önskad storlek och färg
  • Invänta leverans
  • Låt företaget sköta resten
  • Börja defilera.

Om inte annat kommer det säkert glädja dina vänner! Och genom att agera som om förändringen redan skett har den större chans att verkligen inträffa på riktigt.