Betala musiklektionerna med arvegodset

Du vet vad du vill göra med ditt liv: du vill bli en musikstjärna. Vägen till toppen är inte lätt, men du vet att du har det som krävs: viljan, kraften, tiden och talangen. Det är bara stålarna som fattas. De skulle du säkert också ha om du bara kunde få någon att köpa bostadsrätten du har där på Österlen – den som du fått i arv men vet med dig att du aldrig kommer att använda. Du har talat om det för alla som vill höra på, du har annonserat på Facebook och Twitter och försökt sprida ordet själv så gott du kan, men trots den rådande bostadsbristen verkar det som om ingen behöver just din bostadsrätt. Då är det kanske dags att kontakta proffsiga fastighetsmäklare i Ystad – sådana som vet hur man gör för att säljare och köpare ska finna varandra.

Så går det tillMäklare i Ystad

Du behöver pengar för att finansiera din musikkarriär. Du äger en bostadsrätt som vid försäljning kommer att ge dig mer än du nästan behöver. Det du behöver är mellanhanden: BF Konsult. Med över 40 års erfarenhet inom bostadsbranschen vet dessa mäklare precis hur de ska göra för att ditt gamla arvegods ska bli någon annans nya drömhem – någon som kanske inte finns med på din egen kontaktlista, men som sitter instängd i en trång liten lägenhet och längtar till den dag de kan ge just dig alla sina besparingar och flytta in i det hem de önskat sig så länge. Din fastighet exponeras optimalt med hjälp av både text och bild, så den potentiella nya ägaren faller pladask för huset och skriver på kontraktet.

En affär som gynnar alla

För att både säljaren och köparen ska kunna känna sig tillfreds med affären, är det viktigt att fastighetsrättens kvaliteter balanseras med köparens förväntningar. Det är också viktigt att din fastighet värderas innan du bestämmer det pris du vill be om. Denna värdering gör BF kostnadsfritt – men det är bara en av de många orsaker du har för att välja denna mäklarbyrå. Överväg även dessa fördelar:

• BFs kontaktnät består av starka potentiella köpare och investerare både inom och utanför Sverige.
• Din fastighet kommer att exponeras via både tryckta och digitala kanaler.
• Alla som besöker BFs kotor i Ystad eller Simrishamn blir bjudna på kaffe.