Med självförtroende på scenen

För att en artist ska lyckas ute i den vida världen krävs det inga jättebröst. Men det krävs självförtroende och för många sitter detta ihop med hur man känner sig i kroppen. De som har komplex för att gud inte gav dem ordentliga bröst, kan känna sig mindervärdiga och nedstämda. Att sen försöka rocka på scenen kan vara svårt, utan självförtroende. Då spelar det ingen roll hur mycket talang man har. Det finns dock hjälp att få. I Stockholm håller Laser & Estetik till. Det är en professionell klinik med bra rykte. Här kan man nu dessutom få veta mer om att göra en bröstförstoring utan operation. Deras skickliga kirurger hanterar också bröstlyft, bröstförstoringar och andra operationer.
Självförtroendet sitter inte i ett par förstorade bröst, men för många är dessa en stor hjälp på vägen.

De oundvikliga riskernaLaser & Estetik

Det går inte att sorglöst prata plastikoperationer, utan att också nämna riskerna. Det är ingen mening att trycka upp obehagliga bilder i människors ansikte, men man ska veta att till exempel en bröstförstoring är en operation. Det krävs ett visst ingrepp från en kirurg, oavsett hur själva operationen sen går till. Det innebär att man måste sövas och allt som har med narkos att göra medför också en viss risk.
Vidare ska såret läka efteråt och där finns alltid risken att det blir infekterat. Det gäller att man tar hand om sig själv och lyssnar på doktorns order.

BröstförstoringGrymma gig med rätt grejer

När ditt eget utseende på scenen stämmer, kan du börja fundera på nästa steg mot en grym show. Det krävs oftast inte elefanter eller kanonkulor för att publiken ska känna att du rockar. Inte heller kräver de att du omger dig av en 48-mannig symfoniorkester eller att du kastar ut Rolex-klockor i publiken.
Nedan följer en lista på sådant som gör sig bra på scenen och som ofta lyfter spelningen upp en nivå:

• Ljudet – absolut viktigast för en minnesvärd konsert
• Belysningen – bör stämma för en härlig stämning
• Pyroteknik – lite blygsam elda kan vara stämningsfullt och spännande
• Hemliga gäster – är ofta en bra idé som håller publiken på tårna
• Enkel scenografi – så att du och ditt band kan lysa