Musikträff

Det går helt enkelt inte att förklara. Visst, du älskar att höra ka-chinget när pengarna rullar in efter en konsert, eller om du inte valt den banan i livet, åtminstone när du får betalt för de timmar du spenderat med att lyssna på små tondöva barn som halvhjärtat försöker skrapa fram något som ska likna en melodi på sina ostämda skolrumsinstrument. Rena tortyren – men det är de pengarna som betalar din mat, så du står ut med det dag efter dag. Trots allt det, så brinner din kärlek för musiken lika starkt nu som dag ett. Även om ingen hörde, även om du inte tjänade ett rött öre på det, skulle du aldrig sluta spela. Hur skulle du då tycka om att träffa andra som du? På Karlaby Kros hemsida konferens.karlabykro.se kan du läsa om stället där just detta kan ske.

En chans att andas ut

Tänk dig alla Skånes musikanter på en och samma plats – olika människor i olika åldrar och från olika livssituationer, alla förenade av kärleken till musiken. Och nu kan du göra så att det sker – det har aldrig förr varit enklare att ordna en träff med andra som gillar det du gillar. Du behöver endast boka ett konferenspaket hos Karlaby Kro, planera dagens aktiviteter och se till så att dina inbjudna faktist kommer – så var det klart! Även om det inte handlar om en riktig konferens, kan det kanske vara bra att ordna en agenda, en motivationstalare som får alla att tänka efter huruvida de skulle kunna ägna mer tid åt att dela med sig av sin konst och hur de i så fall skulle kunna lyckas med det.

Vad ska göras?

• Det är nästan lika roligt att visa vad man kan som det är att uppleva det andra lärt sig – så kontakta deltagarna på förhand och fråga om de vill turas om att spela för publiken.
• Berätta om roliga erfarenheter ni fått vara med om.
• Njut av det anläggningen erbjuder: som hotell, bassäng, spa och restaurang.
• Ordna gärna en överraskning vid slutet av dagen – något som alla kan se fram emot.
• Lägg grunden till en vänskap som kan vara livet ut!