Snurr på transporten

Som artist vet man att det inte är guld och gröna skogar hela tiden. Eller gröna skogar är det kanske förvisso när man kuskar mellan spelningarna. Men särskilt mycket guld kan ingen snacka om. Det är lite av ett dilemma. Samtidigt som man längtar efter att få ge sig ut på vägarna på en riktig turné, så har man vissa krav. Det är liksom inte samma sak när man har två spelningar på en dag. Eller när man måste sova i bilen, tvinga sin lillebror att köra och sen inte ens ha en loge att byta om i. Men någonstans måste man ju börja. Och att ha en turnébuss att åka runt i är väldigt coolt. Även om det bara är en större bil med din logotyp på sidan…
Det gäller dock att ta hand om det där fordonet. Särskilt om man inte har gott om det där guldet. Då tjänar man på att låta proffsen titta på bilen med jämna mellanrum. Kanske särskilt när det gäller däck. Vinterdäck, sommardäck, däckskifte, ja all däckservice, kan Autopulsen i Kristianstad sköta. Deras personal är grymma på däckbyte i Kristianstad. Så kontakta gärna Autopulsen för hjälp med din turnébuss.

Lyx på vägServa din bil väl

Även om man alltså inte har ekonomiska förutsättningar för ett vrålåk, så finns det knep för att få det lite härligt på vägen. Man kan få både komfort och lyx om man bara ger sig fasiken på det. Till exempel betyder det mycket om man kan få sova bekvämt. Det görs lättast med sköna kuddar. Även täcket är av betydelse, men eftersom man kanske sitter upp och sover är kudden som man vilar huvudet på viktigare. Den måste vara lagom hård och lagom mjuk. Och så måste alla som åker med på resan ha sin egen. Man vill inte ligga och lukta på någon annans kudde när man ska sova.

Service är viktigt

Som redan nämnts är det viktigt att ta hand om bilen. Det gäller inte bara däckbyte och däckservice, utan en mängd andra grejer som bör ses över med jämna mellanrum:

  • Oljefilter
  • Luftfilter
  • Tändstift
  • Kamrem
  • Vindrutetorkare